Dansschool 
'The right move'   

Lesrooster dansschool Badabounce Putten / Ermelo 2021/2022

Wil jij een gratis proefles komen doen? dan ben je hartstikke welkom. Vul onderaan deze pagina je gegevens in of stuur een email naar info@badabounce.nl en je ontvangt van ons een uitnodiging met alle info.  

Lesdag

Lestijden

Locatie

Groep

Dinsdag

20.00 – 21.00 uur

Groevenbeek Putten

Streetdance  15-18 jaar 

Woensdag

16.30 – 17.30 uur

Van Damschool

Dancekids  5-8 jaar


17.00 – 18.00 uur

Putter Eng

Streetdance / Hip hop 13 - 15 jaar 


17.30 – 18.30 uur

Van Damschool

Streetdance / Hip hop 9 - 12 jaar 


18.30 - 19.30 uur

Van Damschool

Mix Dancehall / Afrodance vanaf 15 jaar

Klik hier voor onze tarieven. In de zomervakantie wordt geen lesgeld geïncasseerd. In de vakanties en op Feestdagen vinden er geen lessen plaats. 

Jeugdfonds Sport en Cultuur
Dansschool Badabounce werkt al jaren samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  Dit fonds betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren waar te weinig geld is. Op deze manier kun je toch bij ons komen dansen. Stuur ons een mailtje en wij helpen je in contact te komen met de juiste persoon bij het fonds en met je aanvraag.

Proefles bij dansschool Badabounce

Kom proberen of dansen iets voor jou is. Vul hieronder je gegevens in en meld je aan voor een gratis proefles. Je ontvangt van ons dan een bevestiging en een email met meer informatie! See you on the dancefloor!

Dansschool Badabounce werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In de zomervakantie worden geen lesgelden geïncasseerd. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram