Dansschool 
'The right move'   

Belangrijke mededelingen omtrent Corona virus

19 mei 2021: Vanaf vandaag mogen wij weer binnen groepslessen verzorgen aan dansers tot en met 17 jaar. Wat kijken we hier naar uit. De overige groepen blijven nog even actief op onze buitenlocaties. 

1 maart 2021:

YESS wij mogen weer lesgeven. Dit moet wel buiten en is voor iedereen tot en met 26 jaar. Hiervoor hanteren wij een speciaal buiten-rooster. Alle dansers zijn geinformeerd. Wil jij een proefles komen doen dan ben je heel welkom en deze kun je gratis volgen. Stuur ons een mailtje of vul het formulier in via de gratis proefles pagina op deze website. 

15 december 2021 
We sluiten onze deuren voor de 2e lockdown. We houden jullie op de hoogte wanneer we weer mogen. 

Augustus 2020
Vanaf maandag 31 augustus gaan we weer volledig binnen dansen.  Een update van de maatregelen vind je hier. 


Mei 2020
Goed nieuws. We gaan samen buiten dansen. 6 mei zijn de eerste groepen gestart en de komende tijd zullen zoveel mogelijk groepen naar buiten gaan. Dit doen we op verschillende locaties. Alle dansers worden persoonlijk op de hoogte gehouden. Ben je nieuw en wil je eens komen meedoen stuur dan een mailtje naar info@badabounce.nl

April 2020

sinds 6 april worden alle groepen lesgegeven via instructiefilmpjes. 

Maart 2020
Lieve dansers,
Al eerder stuurden wij een nieuwsbrief met betrekking tot de landelijke maatregelen betreft het coronavirus. Onze eerste reactie was om de studio en lessen in Putten open te houden en de lessen door te laten gaan met passende maatregelen. Al vanaf donderdag lig ik echter wakker of dit de juiste beslissing is, je weet uiteraard nooit wanneer je het goed doet, maar deze situatie is wel heel erg uitzonderlijk lastig. Met heel veel tranen kies ik er nu voor om de studio te sluiten en alle groepslessen toch voor twee weken volledig te sluiten, hieronder zal ik uitleggen hoe ik tot deze beslissing ben gekomen.

Met Badabounce wil ik niet alleen maar een dansschool zijn maar staat het familie-gevoel voor mij voorop. Dit houdt kortgezegd in dat iedereen zich veilig moet voelen en dat we met warmte voor elkaar zorgen. Als “leider” van deze geweldige dans-familie moet ik dit nu ook voor iedereen doen.
Nog heel even kort mijn overwegingen: In bijna elke choreografie is er fysiek contact, het is niet mogelijk om daadwerkelijk 2 tot 3 meter afstand te houden. Op drukke momenten in de week zijn er heel veel kinderen en ouders op een relatief kleine oppervlakte (kleedkamers en gang) aanwezig. Voor onze swingkids en dancekids is het onmogelijk om ze als docent niet meer te mogen troosten, knuffelen e.d. op het moment dat ze daarom vragen, terwijl we dat eerst wel deden. Onze docenten werken allemaal op meerdere plekken en komen daardoor per week wel met meer dan 500 kids/dansers/ouders in contact.

Het gaat daarnaast niet alleen om de veiligheid van onze dansers en docenten, maar ook om de oproep om met elkaar te voorkomen dat onze gezondheidszorg overbelast raakt en dat daardoor nog veel meer problemen zouden ontstaan voor allen die van die zorg afhankelijk zijn.

Dit alles bij elkaar in overweging genomen MOET ik iedereen in bescherming nemen en kan ik niet anders dan Badabounce twee weken sluiten. Hoe erg ik dat ook vind, hoeveel verdriet me dat ook doet omdat ik het allerliefst gewoon wil blijven dansen, maar dat kan nu gewoon niet.

Ik hoop op ieders begrip.

Liefs (ook namens Jarno),
Jantina

UPDATE ZONDAG 15 MAART
Door de aangescherpte maatregelen zijn wij genoodzaakt gesloten te blijven tot en met 6 april. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram